Oddaja ob kavi

Oglejte si video kako smo v oddaji globinsko očistili kavč

Oddaja ob kavi - globinsko čiščenje
Berite dalje

Nečistoče na kavču

So stvar preteklosti, piše naša stranka iz Ajdovščine...

nečistoče na kavču
Berite dalje

Pet let Poslovanja

Že pet let, za vas

čistilni servis kapljica 5 let
Berite dalje

Čiščenje sedežnih garnitur

Kvalitetno in ugodno Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežne garniture, kavča, fotelja ali oblazinjenih stolov...

globinsko čiščenje sedežnih garnitur
Berite dalje

Mnenja Strank

Tukaj si lahko preberete mnenja, ki so jih napisala naše zadovoljnie stranke...

Mnenja zadovljnih strank
Berite dalje

Globinsko čiščenje preprog

Morda mislite, da ne potrebujemo globinsko čiščenje itisona...

globinsko čiščenje preproge / itisona
Berite dalje

Čiščenje stanovanja

Ali bi potrebovali čiščenje stanovanja, vendar si ne želite zapravljati vašega časa?

Čiščenje stanovanja
Berite dalje

Čiščenje poslovnih prostorov

Ali ste resnično zadovoljni s rednim čiščenjem vaših poslovnih prostorov. Ko sledite...

čiščenje poslovnih prostorov
Berite dalje

Globinsko

Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča, oblzinjenih stolov, preprog ali vozila. Odlična izbira za vsako temeljito globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Na voljo po vsej Sloveniji, brez prevoznih stroškov.

Podjejta

Generalno, redno ali specialno čiščenje poslovnaih prostorov. Na območju Ljubljane smo vam na voljo za vse vrste čiščenja poslovnih prostorov za zmerno ceno.

Stanovanja

Bi potrebovali pomoč pri čiščenju vašega stanovanja. Na območju Ljubljane vam nudimo kvalitetna redna in generalna čiščenja stanovanja po ugodnih cenah.

O Podjetju

Čistilni servis Kapljica, že od leta 2008.

Iščete zanesljiv in ugoden čistilni servis?

Čistilni servis Kapljica je okolju prijaznejši čistilni servis in je bilo, leta 2008, med prvimi čistilnimi servisi v Sloveniji, ki je trgu ponudilo storitev ekološkega čiščenja.

Vse naše storitve lahko opravimo na območju celotne Slovenije, saj imamo mrežo naših poslovalnic po vsej Sloveniji:


Naše storitve so usmerjene tako v čiščenje poslovnih prostorov, kot tudi v čiščenje stanovanja ali hiše. Vsem ponujamo, tako kvalitetne storitve rednih intervalnih čiščenj, kot tudi vse vrste generalnega čiščenja. Kvalitetno opravimo tudi generalno čiščenje novogradnje ali objekta po renovaciji, za katere je za resnično dobro opravljeno delo, vedno nujna strokovna pomoč.

Poleg vseh vrst čiščenja smo specializirani čistilni servis za globinska čiščenja, oblazinjenega pohištva, sedežnih garnitur, preprog ter itisonov. Nekatere od naših strank pravijo, da pri storitvi globinsko čiščenje sedežnih garnitur, celo najboljši čistilni servis v Sloveniji, saj so izjemno navdušene nad osupljivimi rezultati našega inovativnega postopka čiščenja.

Med drugim se zavedamo, da resnično zadovoljstvo naših strank ne pride le od brezhibno opravljenega dela, temveč tudi od zmerne cene, ter prijetnosti komuniciranja z vsemi vpletenimi v storitveni proces. Ker stremimo k dolgoročnemu poštenemu sodelovanju, postavljamo zadovoljstvo naših strank pred neposredni dobiček.

Tu se skriva naša glavna konkurenčna prednost: edinstvena politika poslovanja, ki je ugodna za stranke, poštena za zaposlene in prijazna do okolja. Vabimo vas, da z zanimanjem nadaljujete z branjem in skupaj bomo odkrivali prednosti, ki so pomembne prav vam.

Sodelovanje z našim čistilnim servisom smo popolnoma poenostavili, tako boste lahko zelo enostavno pridobili najboljšo ponudbo preko spletnih naročilnic, ki jih najdete na povezavi v desnem zgornjem delu spletne strani.

Najnovejše novice

Temeljito Čiščenje Usnjenih Sedežnih Garnitur
Preprosto In Učinkovito

Čiščenje usnjenih sedežnih garnitur ni naša glavna dejavnost, saj je strojna oprema za globinsko čiščenje namenjena vodo-propustnim materialom, kot so tkanine, žamet, mikrovlakna (oz. mikrofibra = micro fiber) ter alkantara.

Beri dalje
Prostovoljno Globinsko Čiščenje Gasilskih Vozil
Radovljiških Prostovoljsnih Gasilcev

Zato sem poklical predsednika gasilskega društva Radovljica Igorja Marjana in se dogovoril, da jim prostovoljno priskočimo na pomoč in opravimo globinsko čiščenje sedežev v vseh njihovih gasilskih vozilih.

Beri dalje
Ponosni glavni sponzor ŽOK Braslovče
Čistilni servis Kapljica

Nek večer sem se po dolgem delovnem dnevu usedel s punco pred televizijo, da si sproščeno ogledava film. Na sporedu je bila ravno oddaja Preverjeno, kjer so preverjali zgodbo o Ženskem Odbojkarskem klubu Braslovče, ki me je resnično impresionirala.

Beri dalje